×
Dobrý den, provedli jsme aktualizaci platformy e-shopu. V případě potíží nás neváhejte kontaktovat na info@viaherba.cz. Děkujeme za pochopení.

Z bylinkové vycházky do Poodří

Víte o tom, že v přírodě zpomalíme, přemýšlíme jasněji a zvyšujeme si imunitu?

My si naši první vycházkou do Poodří imunitu jistě posílili a to nejen působením lesa, ale i prima skupinkou a skvělou náladou. Veselá nálada, která se vytvořila v okamžiku, kdy jsme se začali scházet vydržela, dokud jsme se nerozloučili ????

Bylo nám nakloněno snad všechno ???? Počasí nám vyšlo na jedničku, přes nepřízeň, která byla předpovědí počasí uvedená a po průběhu dvou deštivých dnů, se nám hodinu před začátkem vyjasnilo a bylo prostě parádně.

Poodří je již více než 16 let moji domovinou, krásná příroda začíná v podstatě za mou zahradou, na jejíž prohlídku taky včera došlo.  

Zaměření vycházky bylo na byliny, které nám mohou být užitečné z volné přírody i našich zahrad. Tuto vycházku jsme první ze série společně naplánovaných bylinkových vycházek uspořádaly spolu s Renátou Cholevíkovou.

Podělím se o jednu ze zpětných vazeb, kterou jsem dostala od jedné z účastnic: … „ Ráno jsem se prošla po naší obří zahradě a poli a viděla ty poklady, o kterých jsem neměla ani tušení …“ Otevřít oči a mysl přírodě kolem nás, bylo naším přáním. Velmi si vážím takovýchto zpětných vazeb. Děkuji za ni.

Těším se na další z vycházek, které pro vás připravujeme. Plánujeme do konce června tři. První bude ještě jednou Poodří, pak se přesuneme na Svinec a do třetice se vydáme za svatojánskými bylinami na Skalky v Novém Jičíně.

Dostaly jsme s Renčou otázku, pokolikáté takto spolu již děláme takovou vycházku – bylo to poprvé ???? a moc nás to bavilo ????

Mějte se krásně a nezapomínejte na vycházky do přírody

Šárka