×
Dobrý den, provedli jsme aktualizaci platformy e-shopu. V případě potíží nás neváhejte kontaktovat na info@viaherba.cz. Děkujeme za pochopení.

Synergie ELIXÍRU s tekutými minerály

V článku s názvem „ Ty už nic nehledej, Tebe už si dobré věci hledají samy…“ jsem Vám přiblížila skvělý produkt, který si získal moji důvěru, a to nebývalým způsobem.  Stručně si ho připomeňme…díky unikátní metodě jsou z bylinek a semínek získávané účinné látky až v 4 násobné síle, než tomu doposud bylo možné například pomocí alkoholu. Věřím, že každý, kdo je alespoň trochu znalý bylin, tak si dovede představit, jakou sílu tímto postupem získáme, když spojíme výtažky z černého kmínu, hroznových jadérek, lněných semínek, skořice, hřebíčku, kury borovice, máty peprné a kurkumy. Velkou, získáme skutečně velkou sílu. Dosavadní zkušenosti, které máme s tímto produktem, mne motivují k jeho šíření mezi lidi raketovou rychlostí. Kromě toho, že ELIXÍR dokáže podpořit náš cévní systém, zdravé srdce, dokáže být nápomocný při snaze udržet správnou hladinu cholesterolu, podporuje správnou funkci trávicího systému, zvyšuje imunitu, řadí se mezi velmi silné antioxidanty, tak má další velký přínos. Dokáže podpořit využitelnost vitamínů, minerálů a dalších, pro naše zdraví přínosných látek, které přijímáme z jídla či potravinových doplňků.

Jelikož jsme již měli příležitost prověřit si synergii ELIXÍRU s tekutými minerály MINERALS70, ráda se s vámi podělím o doposud nabyté zkušenosti.  Získali jsme pozitivní zpětné vazby při potížích pohybového aparátu, trávení, nervového vypětí a cévních potíží. Mám z toho velikou radost, protože jde o produkty kvalitní, přírodní, cenově dostupné a taky „česko-slovenské“. Elixír už jsme rozebrali, dokonce opakovaně a proto bych teď ráda věnovala pozornost tekutým minerálům. Česká společnost, která je výrobcem,  si dováží koncentrát z Velkého solného jezera v Utahu. Čisté vody tohoto jezera v sobě nahromadily více než 70 druhů užitečných minerálů a stopových prvků. Ty dokážeme využít pro zlepšení naší kondice fyzické i duševní a to v raném i pokročilém věku. Dokážeme s jejich pomocí snadněji nastolit v těle rovnováhu.

V dnešní době, kdy i Světová zdravotnická organizace WHO zveřejnila studii, která prokazuje průměrně kolem 60% pokles vitaminů a minerálů v ovoci a zelenině v rozmezí necelých 20ti let, tak je takřka nezbytné zařadit minerály v podobě potravinových doplňků do našeho stravování.  Tyto tekuté minerály, které si u nás můžete nakoupit, mají jednu obrovskou výhodu- namíchala nám je příroda sama. Naše tělo potřebuje minerály například i k tomu, aby se dobře vypořádalo s překyselením vnitřního prostředí, aby následně nedocházelo k ukládání usazenin na našich kloubech a cévách. Což postupem let může vést k závažným zdravotním potížím. Minerály jsou důležitou podporou také k tomu, abychom měli krvinky v pořádku, schopné plnit svoji funkci, aby nervová vlákna byla bez napětí z důvodu nedostatku minerálu. Jejich nedostatek se podílí na lámání nehtů, třepení vlasů, ztrátě elasticity pokožky, nekvalitním spánku a celé řadě dalších potíží.

Přitom stačí tak málo …stačí si teď objednat správný minerální komplex pro sebe. Na výběr máme z „univerzálního“ souboru více než 70 druhů minerálů a stopových prvků s názvem MINERAL DROPS nebo TEKUTE ŽELEZO, HOŘČÍK, vybrat si můžeme i SELEN SE ZINKEM.  A toto vše ve velmi dobře využitelné formě.

Jak jsem v článku již zmiňovala synergii Elixíru a těchto tekutých minerálů, tak bych ráda podotkla, že každý tento produkt sám o sobě umí udělat v našem těle veliký kus práce. Ovšem jejich spolupráce-synergie-dokáže mnohem více. Vzájemně se dokážou velmi dobře podpořit.

Moje vlastní zkušenost a zkušenosti mého blízkého okolí mne vedly k sepsání tohoto doporučení. Přesvědčte se sami!