×
Dobrý den, provedli jsme aktualizaci platformy e-shopu. V případě potíží nás neváhejte kontaktovat na info@viaherba.cz. Děkujeme za pochopení.

Bylinková škola „MOUDRO BYLINEK“

Plnit si svůj sen je nádherný pocit.

Mně se takový sen krok po kroku naplňuje. Moje vytoužená bylinková škola je na světě. S přívětivým názvem MOUDRO BYLINEK se zrodila v loňském roce a v roce letošním přivítá své první studenty.

Pravdou je, že to nebyla jednoduchá cesta. Od vyslovení přání uběhlo 5 let a já mezitím zvládla úspěšně vystudovat Léčivé rostliny na Farmaceutické fakultě Karlovy Univerzity a dva ročníky Školy přírodních terapií v Českém Krumlově. Hlouběji jsem se ponořila do knih a nasála moudra a souvislosti bylinkových velikánů, rovněž se mi podařilo získat důvěru lektorů, které jsem si do prvního ročníku moc přála. Jsou jimi taková jména jako MUDr. Zbyněk Mlčoch, Mgr. Daniela Pilařová, Mgr. Zuzana Švédová, Mgr. Martin Sedlák. Jsem potěšená domluvou s paní Vandou Vrlovou, žijící legendou valašského bylinkaření, která přispěje svými mnohaletými zkušenostmi. 

A tohle všechno se odehraje v blízkosti nádherné Chráněné krajinné oblasti Poodří, kam se vypravíme v rámci botanické vycházky.

Bylinky jsou alchymie a takto k nim budeme při výuce přistupovat. S citem a pokorou. Mým přáním je šířit moudra o bylinkách, pomoct lidem najít si svoji cestu ke zdraví. A jsem velmi vděčná všem lektorům, že do tohoto odvážného projektu se mnou vstupují. Velmi jim všem děkuji za důvěru.

Těším se na vše nové, co „MOUDRO BYLINEK“ v budoucnu přinese. Bude mi nesmírnou ctí, když osloví i vás, ať již jako žáky prvních či dalších ročníků nebo účastníky našich seminářů, webinářů a jiných události, které se postupem času vyvinou.

Moudro bylinek otevírám pod záštitou VIA HERBA s.r.o

Prozatím najdete potřebné informace právě na tomto webu www.viaherba.cz

Přeji nám všem jen to dobré

Šárka